8. sınıf Matematik dersinde bulunan Çarpanlar ve Katlar konusunun işleneceği bir kurstur.
Bu kursumuz 7. sınıftan 8. sınıfa geçmiş öğrencilerimize yönelik bir kurstur. Bu kursumuzda Çarpanlar ve Katlar konusu işlenecektir. Kurs müfredatı aşağıda gösterilmektedir. LGS Çarpanlar ve Katlar 2022 ders fasikülü ücretsiz olarak öğrencilerimize iletilecektir. Bu ders fasikülünde öğretmenimizin çözeceği temel ve yeni nesil sorular, öğrencimizin çözeceği ödev soruları bulunmaktadır.
1- Pozitif Tam Sayı Bölenleri
2- Asal Çarpanlarına Ayırma
3- Aralarında Asal Sayılar
4- En Büyük Ortak Bölen(EBOB)-En Küçük Ortak Bölen(EKOK)
5- EBOB-EKOK Problemleri
7. sınıftan 8. sınıfa geçen öğrencilere yöneliktir.
Bu kursumuzda öğrencilerimiz temel sorularla birlikte soruların nasıl yapıldığını öğreneceklerdir. Bırakılan ödevler ile birlikte temel sorular pekiştirilecektir. Konu sonunda çözülecek olan 5 adet yeni nesil soru tarzları ile birlikte yeni nesil soruların nasıl çözüldüğünü öğreneceklerdir.
Öğrencilerimize PDF halinde gönderilecek olan LGS Çarpanlar ve Katlar 2022 ders fasikülü ile birlikte derse katılımı yeterli olacaktır.
Her konunun ardından öğrencimizin çözeceği ödev soruları LGS Çarpanlar ve Katlar 2022 ders fasikülünde bulunmaktadır.